Seminar: LED-lys, nytt og unikt verktøy for lyssetting av film- og TV

1,5 times seminar
Seminaret holdes på Norsk
Foredragsholder: 
Thomas E. Diseth FNF
Deluxefilm AS
Registrer gratisbillett til seminar her

Profesjonelt LED-lys for film- og TV "has come to age", og har langt på vei revolusjonert måten vi i dag kan lyssette film- og TV. Den største endringen har skjedd de siste 5-6 årene, og vi er såvidt i startgropa, fordi LED-lys er i en rivende utvikling. Da Deluxefilm AS introduserte Litepanels LED-lys for film- TV-bransjen i Norge i 2006, var kvaliteten mildt sagt dårlig. I dag, 13 år senere er profesjonelt film og TV LED-lys kompatibelt med de fleste andre profesjonelle lyskilder. I tillegg til etterhvert å erstatte konvensjonelle lyskastere, gir f.eks. LED Ribbons et vell av muligheter for DIY løsninger, Hybrid/Bi-color/multicolor og DMX styring er andre "bonuser" med LED-lys revolusjonen.

Seminaret vil være en idé-sprøyte til hvilke nye lyssettings-muligheter LED-lys har, men vil også se kort på hvilke kvalitetskrav (CRI, CRI+ og TLCI) som legges til grunn for en profesjonell film- TV- LED lys kilde. Et kort tilbakeblikk på film- TV-lyssettingens historie vil synliggjøre hvilken lys-revolusjon det er vi er midt oppe i.

Dette seminaret er en del av LLB-messen 2019 som foregår i Telenor Arena fra 6-8 mars. Det er en fagmesse innen Lyd, Lys og bilde med ca 50 utstillere fordelt over 3000 kvadratmeter. Det arrangeres samtidigseminarer i egne konferanserom i Telenor arena. På websiden til foreningen kan du lese mer om utstillere på messen, registrere deg som besøkende, finne mer informasjon om overnatting og transport til og fra Telenor Arena og mye mer.

Noen av seminarene vil bli livestreamet på www.llb.no